Головна Новини Світ Великобританія На фоні невизначеності щодо допомоги Україні від США у Британії зробили обнадійливу заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

На фоні невизначеності щодо допомоги Україні від США у Британії зробили обнадійливу заяву

Глава МЗС Британії запевнив, що британці готові підтримувати Україну роками

10 січня 2024, 09:20
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Великобританії Девід Кемерон заявив, що його країна готова підтримувати Україну роками, а союзникам варто зберігати єдність у допомозі, не витрачаючи час на суперечки та незрозумілі обговорення. Як передає портал "Коментарі", про це міністр повідомив під час дебатів у Палаті громад, які транслював канал Sky News.

На фоні невизначеності щодо допомоги Україні від США у Британії зробили обнадійливу заяву

Девід Кемерон. Фото: із відкритих джерел

Девід Кемерон запевнив, що Британія була і залишиться відданим союзником Києва. Лондон готовий допомагати Україні у 2024, 2025 та 2026 роках, оскільки це є викликом для цілого покоління.

"Я не хочу вдаватися в цифри зі снарядів, але складіть ВВП країн коаліції — і ми випереджаємо Росію 25 до 1, тому для нас не повинно бути неможливим стати на достатню індустріальну основу", — заявив топ-дипломат.

Він наголосив, що війна Ізраїлю проти ХАМАС відволікає увагу від України.                               

Кемерон також заявив, що завдання Лондона – зробити все можливе, щоб питання України залишалося у фокусі уваги міжнародної спільноти.

"Щоб партнерство та коаліція країн, що підтримують Україну, були сильними, єдиними та цілеспрямованими, наскільки це можливо. На відміну від США та деяких інших країн, це не є предметом суперечок у британській політиці", — підсумував глава зовнішньополітичного відомства Великобританії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — мільярди доларів допомоги для України будуть розблоковані: у Сенаті дали оптимістичний прогноз.

Також видання "Коментарі" повідомляло – коли проясниться ситуація за допомогою України від США: про яку загрозу говорять у світі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини