Головна Новини Світ Великобританія Що означало число 230873 в житті королеви Єлизавети II
commentss НОВИНИ Всі новини

Що означало число 230873 в житті королеви Єлизавети II

Остання велика королева світу Єлизавета II, була свідком багатьох важливих подій.

9 вересня 2022, 05:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Єлизавета була епохою нашого часу, але вона також часто була суперечливою особою. Від весілля до скандалів з принцесою Діаною. Але в житті королеви було особливе число — 230873. Що означає це число?

Що означало число 230873 в житті королеви Єлизавети II

Що означає число 230873 в житті королеви Єлизавети II. Фото з відкритих джерел

Єлизавета була першою дитиною принца Альберта (пізніше короля Георга VI) і його дружини Єлизавети. Народилася 21 квітня 1926 року в Лондоні. Коли принц Едвард зрікся престолу (оскільки він хотів одружитися з розлученою Волліс Сімпсон), батько Єлизавети зійшов на королівський престол, зробивши її можливою спадкоємицею престолу.

Під час Другої світової війни Єлизавета переховувалась в кількох таємних місцях, найдовше у Віндзорському замку. Перша публічна поява Єлизавети відбулася в 1943 році під час візиту до Гренадерської гвардії. У 1945 році майбутня королева вступила у війська територіальної охорони, отримавши номер 230873. Після закінчення курсів водіїв і механіків вона отримала почесне звання молодший командир. Коли війна закінчилася, Єлизавета разом зі своєю сестрою змішалася з натовпом на вулицях Лондона, святкуючи закінчення кривавого конфлікту під ім'ям Друга світова війна.

У віці 96 років померла королева Великої Британії Єлизавета II. Вона сиділа на британському троні з 1952 року і була однією з найдовше правлячих глав держави в історії. Вона була королевою не лише Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, а й ще 15 країн.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про смерть королеви Великобританії.

Також, "Коментарі" писали про те, хто стане новим королем у Сполученому Королівстві. В черзі на престол першим є принц Чарльз, а наступний йде його син Вільям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини