Головна Новини Світ Великобританія У Британії зробили заяву про вибори до РФ, натякнувши, що з Україною такий номер не прокотить
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії зробили заяву про вибори до РФ, натякнувши, що з Україною такий номер не прокотить

Глава Міноборони Британії заявив, що Путін вкрав ще одні вибори, але Україну йому не вкрасти

18 березня 2024, 10:12
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін вкотре вкрав вибори в РФ. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив міністр оборони Великобританії Грант Шаппс, опублікувавши відповідну посаду в Twitter (X).

У Британії зробили заяву про вибори до РФ, натякнувши, що з Україною такий номер не прокотить

Міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс. Фото з відкритих джерел

"Путін вкрав ще одні вибори, але Україну йому не вкрасти. Великобританія працюватиме з нашими союзниками, щоб зупинити цього злодія, збільшуючи нашу колективну підтримку України. Як показує історія, ми маємо зупиняти диктаторів та автократів, інакше вони крадуть ще більше", – зазначив Грант Шаппс.

Зазначимо, у Росії з 15 по 17 березня відбулися вибори президента Росії. Очікувано, що в ЦВК РФ показала, що чинний президент Володимир Путін здобув перемогу. Російському диктатору ЦВК РФ "малюють" рекордну перемогу на президентських виборах.                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін заявив, що під час свого нового президентського терміну вирішуватиме завдання війни проти України та зміцнюватиме збройні сили, а також пригрозив ставитись до "зрадників" із добровольчих формувань "як у зоні бойових дій" .                                                                 

Також видання "Коментарі" повідомляло — у цивілізованих західних країнах натякнули, що Кремлю не варто чекати на офіційні привітання після "перемоги" на президентських виборах у Росії Путіна, які перетворилися на фарс та імітацію демократичного процесу. Зокрема, у Німеччині заявили, що псевдовибори в Росії не є ні вільними, ні справедливими, а їх результати нікого не дивують.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини