Головна Новини Світ Великобританія У Шотландії на берег винесло медузу розміром із собаку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шотландії на берег винесло медузу розміром із собаку

Розмір медузи такий же, як і лабрадора, який її знайшов

20 липня 2021, 22:46 comments2492
Поділіться публікацією:

На шотландському пляжі Ер у Південному Ейрширі місцева жителька, гуляючи з собаками, натрапила на величезну медузу, що лежала на березі. Першим її помітив улюбленець, який і привів господиню до своєї знахідки. Про це інформує видання Daily Star.

У Шотландії на берег винесло медузу розміром із собаку

На шотландському пляжі знайшли величезну медузу. Фото з відкритих джерел

Фіона МакГарві гуляла зі своїми лабрадорами Поппі і Райлі на пляжі Ер у Південному Ейрширі, коли раптом побачила медузу, яку потім описала як "тварину". І все б нічого, адже зустріти медузу — це досить часте явище. Однак її розмір був настільки великим, що буквально збігався з розміром її лабрадора.

У Шотландії на берег винесло медузу розміром із собаку - фото 2

"Її нутрощі були дуже чистими, коралово-рожевого кольору. Вона виглядала досить "свіжо", якщо це правильне слово. Спочатку вона здалася мені схожою на іграшку з мотузок для собаки", — зазначила Фіона.

Як з'ясувалося пізніше, ця медуза відноситься до виду Rhizostoma pulmo і є найбільшою медузою в своєму роді у Великобританії. У неї незвичайні прозорі нутрощі, які, за словами Фіони, були чудово деталізовані. Цей вид медуз здатний досягати одного метра і мати вагу в понад 25 кілограм.

У Шотландії на берег винесло медузу розміром із собаку - фото 3

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що на березі Тихого океану, на пляжі штату Орегон, відпочиваючі виявили гігантську рибу. Її розмір становив 106 сантиметрів, а вага — 45 кілограм. Вид цієї барвистої і лякаюче величезної риби вразив навіть фахівців.

Також сайт повідомляв про те, що у жителя Австрії раптово сталася зустріч із величезним пітоном, який виповз прямо з його туалету. Рептилія вкусила чоловіка і зникла з його квартири, а потім заповзла в каналізацію. Однак зловити її все ж вдалося. Подробиці історії та фото змії опубліковані в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини