Головна Новини Світ Великобританія У Великій Британії пенсіонерка стала мільйонером після прибирання в будинку: як у неї це вийшло
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великій Британії пенсіонерка стала мільйонером після прибирання в будинку: як у неї це вийшло

Продавши знахідку, британка зможе отримати не менше двох мільйонів фунтів стерлінгів.

29 жовтня 2021, 17:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Великій Британії пенсіонерка знайшла величезний діамант у себе вдома. Про це пише видання ВВС.

У Великій Британії пенсіонерка стала мільйонером після прибирання в будинку: як у неї це вийшло

Діаманти. Фото: Pixabay

70-річна британка забиралася в себе вдома і збирала коштовності та біжутерію в окрему коробку. Жінка вже хотіла викинути непотрібні їй речі, та її відмовила сусідка. Приятелька порадила показати знахідки оцінювачу та дізнатися про їхню вартість.

Бабуся оборотність за допомогою до організатора аукціонів. Зазначається, що чоловік спочатку не надав особливого значення каменю розміром більше за фунтову монету. Декілька днів він пролежав у нього на столі, тому що він думав, що має справу з кубічним діоксидом цирконію (синтетичний аналог алмазу).

"Він пролежав на моєму столі два чи три дні, доки я не скористався машиною для перевірки алмазів", — розповів організатор аукціонів.

Чоловік зрозумів, що камінь дорогоцінний і вирішив відправити його на перевірку партнерам до столиці. Вони підтвердили цінність знахідки. Потім діамант відвезли до Бельгії, де його зважили, сертифікували та оцінили. Виявилося, що вага каменю становить 34 карати.

Як повідомляє ЗМІ, продавши камінь, британка зможе отримати щонайменше два мільйони фунтів стерлінгів.

Новий мільйонер припускає, що камінь у неї з'явився після відвідин барахолки.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що мешканка Таїланду розбагатіла за допомогою "бруківки". Жінка розповіла, що, прогулювавшись пляжем, натрапила на дивний камінь і забрала його з собою. Виявилося, що це амбра (речовина, що утворюється в травному тракті кашалотів) і дуже цінна на ринку парфумерії.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Китаї лікар під час огляду пацієнтки виявив незвичайну знахідку в її вусі. Потерпіла відчула дискомфорт та звернулася за допомогою до лікарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини