Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії вибачилися за рекламний ролик з хворим на коронавірус Санта Клаусом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії вибачилися за рекламний ролик з хворим на коронавірус Санта Клаусом (ВІДЕО)

Ролик з Сантою, який потрапив до лікарні, викликав бурю обурення в Мережі

15 грудня 2020, 15:38
Поділіться публікацією:








У Великобританії вибачилися за рекламний ролик з хворим на коронавірус Санта Клаусом (ВІДЕО)

ФОТО: З відкритих джерел

Кілька днів тому благодійна організація Національної охорони здоров'я Великобританії NHS Charities Together опублікувала на своєму Youtube-каналі рекламний ролик про Санта Клауса. Відео одразу ж викликало хвилю негативу з боку глядачів. Про це інформує Business Insider.


Причиною такої реакції сотні людей став сюжет відеоролика. Спочатку глядачеві показують, як напередодні Різдва Санта Клаус потрапив в реанімацію. Але персонал лікарні не здогадується про те, хто перед ним знаходиться,   На ранок старий з білою бородою прокинувся вже з кисневою трубкою в носі. В той самий час медсестра почала вчити його заново рухатися і ходити. Перебуваючи в лікарняному ліжку Санта продовжує підписувати святкові листівки та писати листи. Свою таємницю про те, хто він насправді, Санта Клаус розкрив лише тільки після виписки з лікарні, залишивши під ялинкою подарунок медсестрі, що доглядала за ним.


У коментарях глядачі відзначили, що потрібно бути справжнім монстром, щоб створити таке відео про Санта Клауса, яке, швидше за все, подивиться чимала кількість дітей. Багато з них були обурені, що діти перед різдвяними святами повинні дивитися на Санту в реанімації. Також людей обурило те, що діти, дивлячись це, повинні думати, що Санта Клаус лежить в лікарні з коронавірусом.

У підсумку в NHS Charities Together вибачилися перед глядачами за цей ролик. Разом з цим організація заявила, що цей відеоролик не був призначений для телебачення і, вже точно, не для дітей. Однак на просторах Youtube це відео зможе подивитися кожен без будь-яких обмежень.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Каліфорнії поліцейські провели спецоперацію в костюмах ельфа і Санти, а також про те, що в США за домагання до дитини заарештували Санта-Клауса.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини