Головна Новини Світ США У Каліфорнії поліцейські провели спецоперацію в костюмах ельфа і Санти (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Каліфорнії поліцейські провели спецоперацію в костюмах ельфа і Санти (ФОТО)

Правоохоронцям довелося переодягтися в костюми ельфа і Санта Клауса, щоб не привертати до себе увагу

14 грудня 2020, 09:53
Поділіться публікацією:

Детективи з міста Ріверсайд, що в Каліфорнії, провели спецоперацію по затриманню злочинців, які вчиняють крадіжки в одному з місцевих торгових центрів. Однак зробили це правоохоронці не зовсім звичайним способом — в костюмах Санти та ельфа.

У Каліфорнії поліцейські провели спецоперацію в костюмах ельфа і Санти (ФОТО)

ФОТО: Riverside Police Department

Поліцейські зазначають, що з настанням сезону відпусток, крадіжки в торгових центрах почастішали. У зв'язку з цим вони вирішили, що ловити злочинців будуть не у своїй звичній формі, а в тій, у якій злодії не звернуть на них уваги.

Завдяки такому маскуванню, правоохоронцям вдалося спіймати одразу кілька злочинців. Першою була жінка, яка пронесла повз каси кошик з різними товарами. Крім того, у зловмисниці були виявлені наркотики. Потім, був спійманий 55-річний чоловік, який вкрав у магазині кілька наборів конструктора Lego на загальну суму в 1000 доларів. Як виявилося, затриманий скоїв подібні злочини ще в кількох торгових центрах міста.

До завершення спецоперації поліцейським в різдвяних костюмах вдалося затримати 3 чоловіків, які намагалися викрасти чужий автомобіль Honda CR-V. Правоохоронці помітили їх на парковці ТЦ, коли ті збиралися вчинити злочин. Помітивши детективів, злочинці кинулися навтьоки. Однак втекти їм так і не вдалося. Одного з них зловив ельф, другого затримав Санта, а третього зупинили офіцери. Поліцейські повідомляють, що заарештований був тільки один із затриманих. Але, причиною стала не спроба викрадення авто, а зберігання наркотиків і опір арешту.

У Каліфорнії поліцейські провели спецоперацію в костюмах ельфа і Санти (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в США за домагання до дитини заарештували Санта-Клауса, а також про різдвяні традиції США.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини