Головна Новини Світ Великобританія Вбивство депутата у Великобританії: кого вже затримали
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство депутата у Великобританії: кого вже затримали

Англійського депутата порізав ножем молодик з Сомалі

18 жовтня 2021, 09:15
Поділіться публікацією:

Депутата Девіда Емесса у Великобританії вбили 15 жовтня. Наразі затримали підозрюваного у завданні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть політика. Про це повідомляє Громадське.

Вбивство депутата у Великобританії: кого вже затримали

Убитий Девід Емесс, фото з Twitter

За даними місцевої поліції, це 25-річний хлопець, що має паспорт Великобританії та кровні зв'язки з урядовцями Сомалі. Затриманий Алі Харбі Алі виявився сином екс-радника прем'єр-міністра Сомалі Харбі Алі Куллана.

За юнаком давно спостерігала поліція. Попередньо відомо, що йому пропонували пройти програму з дерадикалізації Prevent. В поліції відкрили провадження за фактом смерті політика, яку кваліфікують як терористичний акт з боку затриманого.

Батько хлопця сказав, що він засмучений й не очікував від сина такого вчинку. В прокуратурі вважають, що мотивом нападу з ножем на депутата був саме екстремізм.

Нагадаємо, що депутат зустрічався з виборцями в церкві, що знаходиться в графстві Ессекс, де на нього напав 25-річний хлопець. Чоловікові надали медичну допомогу та викликали "швидку", однак поранення були смертельними.

Як повідомляв портал "Коментарі", в університеті США сталася стрілянина. В університеті Гремблінга, де проходила зустріч випускників, почалася стрілянина. Особистість зловмисника поки не встановлена, співробітники поліції продовжують пошуки й з'ясовують обставини події.

Також ми писали, що англійці розпивали пиво на могилах. Через традиційний фестиваль спалахнув скандал. Фотографії англійців, що сидять на кладовищі та розпивають пиво обурили користувачів соцмереж. За поведінку англійців вибачився настоятель церкви, на території якої проходив традиційний фестиваль пива.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини