Головна Новини Світ Великобританія Великобританія вводить санкції проти Росії, Венесуели, Пакистану та Гамбії
commentss НОВИНИ Всі новини

Великобританія вводить санкції проти Росії, Венесуели, Пакистану та Гамбії

Офіційні представники потрапили під санкції за порушення прав людини

10 грудня 2020, 18:51
Поділіться публікацією:

У четвер, 10 грудня, Великобританія заявила, що вводить санкції відносно 11 осіб, включаючи колишнього президента Гамбії Яхью Джамме, через порушення прав людини. Про це пише Reuters.

Великобританія вводить санкції проти Росії, Венесуели, Пакистану та Гамбії

"Великобританія і наші союзники проливають світло на серйозні і систематичні порушення прав людини, що здійснюються тими, хто потрапив під санкції сьогодні", — йдеться в заяві міністра закордонних справ Домініка Раабе.

Як пише видання, особи, згадані в санкціях, є офіційними представниками з Росії, Венесуели, Пакистану та Гамбії. Reuters не назвав конкретних імен, але російський ТК Дощ повідомляє, що під санкції потрапили колишній глава поліції Аргуна Аюб Катаєв і перший заступник міністра МВС по Чеченській Республіці Апті Алаудін.

Їм заборонені поїздки до Великобританії, їх активи будуть заморожені.

Нагадаємо, в четвер два американських бомбардувальника B-52 виконали "місію для демонстрації сили" в Перській затоці, мета якої, за словами військових, була спрямована на те, щоб утримати Іран від нападів на війська Сполучених Штатів на Близькому Сході на тлі зростаючої напруженості між двома країнами.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що лідери Євросоюзу мають намір узгодити санкції щодо Туреччини в четвер, 10 грудня, через суперечку з Грецією і Кіпром про енергоресурси. Відзначено, що введення жорстких заходів відклали до березня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини