Головна Новини Світ Італія Українка, яка зникла безвісти знайдена мертвою в Італії (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українка, яка зникла безвісти знайдена мертвою в Італії (ФОТО)

В Італії виявлено труп зниклої в листопаді українки Христини Новак

22 травня 2021, 13:43 comments1715
Поділіться публікацією:

Понад пів року про місцеперебування 29-річної Христини Новак, яка приїхала до Італії з Одеси, не було ніякої інформації. Однак місцевим поліцейським вдалося розкрити цю справу і знайти українку, але, на жаль, мертвою. Про це інформує видання ilmessaggero.it.

Українка, яка зникла безвісти знайдена мертвою в Італії (ФОТО)

Пропала українка Христина Новак знайдено мертвою - фото: gazetaukrainska

За словами джерела, в п'ятницю, 21 травня, правоохоронці знайшли тіло Христини Новак в котеджі недалеко від Кастельфранко-ді-Сотто, містечка в провінції Піза. Відзначається, що дівчина жила неподалік від цього місця і працювала в нічному клубі в Альтопачіо. Там же, біля котеджу, її мобільний телефон перестав подавати сигнал в листопаді 2020 року, в день її зникнення.

Зникнення сталося після арешту товариша Христини Новак, 41-річного бізнесмена іспанського походження. Він був затриманий за злочини, пов'язані з незаконним носінням зброї та боєприпасів, злодійством і зберігання наркотичних речовин з метою незаконного обороту. Зброя і наркотики були виявлені на її віллі у Корте Нарди в Орентано.

Українка, яка зникла безвісти знайдена мертвою в Італії (ФОТО) - фото 2

Поліцейські підозрюють у вбивстві українки флорентійського татуювальника Франческо Лупіно, який був "партнером" її співмешканця по незаконній діяльності. 9 листопада 2020 року його повідомив про зникнення Христини Новак в поліцію. Однак, як пізніше з'ясувалося, на той момент з дня її зникнення пройшло вже 9 днів. Але Франческо нікому не повідомляв про це.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в США поліцейські розкрили страшну таємницю свого колишнього колеги: що він приховував багато років. Також видання інформувало про те, що в Австралії акула-людожер напала і загризла чоловіка під час серфінгу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини