Головна Новини Світ Італія Італія проти відправлення іноземних військ в Україну: може початися Третя світова
commentss НОВИНИ Всі новини

Італія проти відправлення іноземних військ в Україну: може початися Третя світова

У Римі злякалися прямого зіткнення з Росією

16 березня 2024, 00:29
Поділіться публікацією:

Якщо західні країни введуть свої армії в Україну і станеться пряме зіткнення з РФ, може розпочатися Третя світова війна, заявив міністр закордонних справ Італії Антоніо Таяні.

Італія проти відправлення іноземних військ в Україну: може початися Третя світова

Італія розкритикувала позицію Макрона. Фото з відкритих джерел

Глава МЗС Італії вважає, що НАТО не варто заходити в Україну. Про це Антоніо Таяні сказав, коментуючи заяви президента Франції Еммануеля Макрона щодо можливості відправлення військ західних країн в Україну.

Італійський міністр закордонних справ висловив сподівання, що Франція все ж не ухвалюватиме рішення про направлення своїх військ на допомогу Україні у війні з Росією.

"Вступити у війну з Росією означає створювати ризик Третьої світової війни", — заявив Антоніо Таяні.

Раніше президент Латвії Едгарс Рінкевичс підтримав заяву президента Франції Еммануеля Макрона про те, що Європа не повинна встановлювати для себе "червоні лінії" у російсько-українській війні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наступні місяці будуть вирішальними для України, від них буде залежати подальший розвиток подій на фронті, заявив високий представник ЄС із зовнішньої політики і політики безпеки Жозеп Боррель. Він наголосив, що "багато аналітиків очікують великого російського наступу цього літа". У зв'язку з цим, відзначив посадовець, Україна не може чекати результатів наступних президентських виборів у США.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський загарбник Станіслав Іонкін отримав 20 років ув'язнення за те, що у 2022 році підпалив нічний клуб "Полігон" у місті Кострома РФ. Внаслідок пожежі загинуло 13 осіб. Однак російський окупант не буде відбувати покарання, а натомість поїде назад на війну в Україні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини