Головна Новини Світ Італія Італію накрили масштабні повені: потоки води знищують все на своєму шляху (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Італію накрили масштабні повені: потоки води знищують все на своєму шляху (ВІДЕО)

За останні шість годин на регіоні випало до 457 міліметрів опадів

5 жовтня 2021, 11:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Італію накрило масштабна повінь. Про це повідомляє видання La Repubblica.

Італію накрили масштабні повені: потоки води знищують все на своєму шляху (ВІДЕО)

Повені в Італії. Фото: genova.republika.it

Як стало відомо, негода обрушилася на італійський регіон Легурія, що на півночі країни. Проливні дощі стали причиною зсувів і повеней.

Через стихію вчора, 4 вересня майже всі школи в регіоні залишалися закритими. Також вона вплинула на хід місцевих виборів в столиці провінції Генуї. Кілька ділянок довелося закрити, а підрахунок голосів затримується.

Потоки води фактично затопили місто Понтінвреа. У кількох інших містах зійшли зсуви. Фахівці підрахували, що за останні шість годин на регіоні випало до 457 міліметрів опадів.

У Мережі з'являються фото і відео з місця подій. На кадрах можна побачити, як вода змішана з брудом розлилася містами.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що виверження вулкана на Канарах стало сильніше. Згідно з даними ЗМІ північна сторона Кумбре-Велья обрушилася. Це призвело до більш потужного і швидкого виверження. Новий потік розжареної вулканічної породи загрожує кільком населеним пунктам, які знаходяться поблизу. На цей момент вже кілька тисяч громадян, які проживали в небезпечних районах були змушені покинути свої будинки.

Також "Коментарі" інформували про те, що потужний водяний смерч обрушився на узбережжя французького курортного міста. Відзначається, що подібні атмосферні явища часто спостерігаються в даному регіоні. В цей час на Корсиці оголосили про "жовтому" рівні штормової небезпеки. Метеорологічна служба закликає до обережності. Детально про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини