Головна Новини Світ Італія Один із найбагатших людей Румунії загинув в авіакатастрофі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Один із найбагатших людей Румунії загинув в авіакатастрофі (ВІДЕО)

Всі, хто знаходився у літаку, загинули на місці

4 жовтня 2021, 14:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Італії в результаті авіакатастрофи загинув один із найбагатших людей Румунії. Про це пише видання Mirror.

Один із найбагатших людей Румунії загинув в авіакатастрофі (ВІДЕО)

Авіакатастрофа в Італії. Фото: скріншот із відео

Як стало відомо, на борту приватного літака, який розбився в місті Сан-Донато-Міланезе, знаходився 68-річний мільярдер Ден Петреску, його 65-річна дружина, 30-річний син і ще п'ятеро осіб, серед яких однорічна дитина.

Всі, хто знаходився у літаку, загинули на місці.

Згідно з даними у ЗМІ, Ден Петреску займався будівництвом. Його стан оцінюється у три мільярди євро. Він вважався одним із найбагатших людей Румунії. Також у чоловіка було громадянство Німеччини.

Повітряне судно, яке зазнало аварії, мільярдер придбав у 2015 році разом із Вовою Коеном (колишнім акціонером футбольної команди "Динамо Бухарест").

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Італії приватний літак, який вилетів з аеропорту Лінате і прямував на острів Сардинія, зазнав аварії. Борт впав на будівлю. На місце подій поспішили рятувальники та правоохоронці. Зараз встановлюються всі обставини інциденту. На борту літака знаходилося понад шість пасажирів. В результаті події ніхто не вижив.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Індії на автодорозі неподалік від столичного аеропорту застряг авіалайнер. Повітряне судно було списано і продано індійській авіакомпанії. Водій нового власника перевозив літак, проте не розрахував його габарити й застряг під пішохідним мостом. Зазначається, що схожий інцидент в Індії стався кілька років тому. У мережі з'явилося відео з місця подій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

4 жовтня 2021, 14:33

Да и хрен с ним.Одним капиталистом меньше! Интересно,если я,простой но квалифицированный рабочий,загнусь,обо мне напишут? Уверен на 100%,сто нет. И где равноправие при капитализме,как нам рассказывают ливерасты.


Новини