Головна Новини Світ Італія Оприлюднено заповіт Берлусконі: відомо, що і кому залишив колишній прем'єр Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Оприлюднено заповіт Берлусконі: відомо, що і кому залишив колишній прем'єр Італії

Заповіт одіозного італійського політика Сільвіо Берлусконі було оприлюднено. Кому залишив свої статки колишній прем'єр Італії.

6 липня 2023, 17:25 comments1706
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

5 липня в нотаріальній конторі Мілана було зачитано заповіт колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, який помер 12 червня. Про подробиці заповіту повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на італійське видання ANSA.

Оприлюднено заповіт Берлусконі: відомо, що і кому залишив колишній прем'єр Італії

Італійський політик Сільвіо Берлусконі. Фото з відкритих джерел

Останні бажання Берлусконі оголосив нотаріус холдингової компанії Fininvest Арріго Роведа в присутності двох свідків, які представляли інтереси дітей загиблого. Марина і П'єр Сільвіо від першого шлюбу експрем'єра, а також Барбара, Елеонора і Луїджі від другого, підключилися до офісу віддалено для читання заповіту.

Колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі залишив після себе статки вартістю приблизно 6,4 млрд євро.

У руках родини залишиться концерн Fininvest, який контролює телевізійну групу MFE — MediaForEurope NV, видавництво Mondadori, а також 30% акцій Banca Komunianum. Головою компанії буде старша дочка Берлусконі Марина, яка є нинішнім президентом холдингу. Сам же Fininvest буде розділений порівну між усіма п’ятьма дітьми Берлусконі.

Інші активи Сільвіо Берлусконі, зокрема розкішні резиденції в Карибському басейні та Італії діти Берлусконі хочуть продати. Зокрема це стосується і футбольного клубу "Монца".

Остання дівчина Берлусконі Марта Фашина отримає 100 млн та частину резиденції в історичній віллі Сан-Мартіно в Аркоре. Більшу частину будівлі планують перетворити на музей пам'яті Берлусконі. Також спадок у 100 мільйонів отримає брат Берлусконі — Паоло Берлусконі. Ще 30 млн буде надано Марчелло дель'Утри, який був соратником Сільвіо Берлусконі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Італії заявили про спільну позицію з Польщею щодо України.

Також "Коментарі" писали про Італію, яка прийняла рішення щодо російських олігархів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини