Головна Новини Світ Італія Сильна пожежа з вибухами: в центрі італійського міста горіла історична будівля (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Сильна пожежа з вибухами: в центрі італійського міста горіла історична будівля (ВІДЕО)

Пожежа знищила 1800 квадратних метрів двох багатоквартирних будинків

4 вересня 2021, 18:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Сильна пожежа з вибухами: в центрі італійського міста горіла історична будівля (ВІДЕО)

Пожежа в Турині. Фото: ANSA

В Італії у житловому будинку сталася серйозна пожежа. Про це повідомляє видання ANSA.

Як стало відомо, інцидент стався в італійському місті Турин, що на півночі країни. Згідно з попередніми даними, загоряння сталося на горищі історичної будівлі, що розташована поблизу головного залізничного вокзалу. Незабаром полум'я поширилося і на інший багатоквартирний будинок поблизу. У місті були чутні вибухи. Територія біля будинків була ізольована.

На місце події прибули близько 30 співробітників пожежної служби. Через полум'я близько сотні людей були змушені покинути свої будинки. Вони ночували у друзів і родичів. Повідомляється, що пожежа знищила 1800 квадратних метрів двох багатоквартирних будинків. У результаті події постраждали п'ятеро людей.

Як пише видання, пожежники припускають, що загоряння могло бути викликано іскрами від зварювального апарату, яким користувався коваль на горищі. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Китаї на виробничому приміщенні підприємства, яке спеціалізується на виготовленні пінопласту, сталася сильна пожежа. В результаті події кілька людей були оголошені зниклими безвісти. Співробітники рятувальної служби проводять пошукову операцію. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на хімічному заводі в Туреччині, який займається виробленням одеколону, сталося загоряння. Вогнем були охоплені близько півсотні виробництв і цехів. Повідомляється про вибухи. В результаті пожежі постраждала одна людина. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини