Головна Новини Світ Італія В Італії була жорстоко вбита українка: відмовила у сексі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії була жорстоко вбита українка: відмовила у сексі

Підозрюваний розповів, що вбив жінку через те, що та відмовила йому у сексі

28 грудня 2021, 18:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Італії чоловік зізнався у вбивстві своєї дружини. Про це пише видання Giornale Di Sicilia.

В Італії була жорстоко вбита українка: відмовила у сексі

Поліція. Фото: Pixabay

За даними видання, інцидент стався у ніч проти 26 грудня. Повідомляється, що 80-річний місцевий мешканець розповів правоохоронцям про те, що він убив свою 61-річну дружину. Жінка була українкою, яка протягом останніх років проживала в Італії.

За словами підозрюваного, мотивом для жорстокого вбивства стала відмова жінки займатися з ним сексом. Озброївшись ножем, він завдав кілька ударів своїй жертві. Один із них виявився смертельним. Лезо ножа потрапило прямо в серце. Від отриманих травм потерпіла на місці.

У матеріалі зазначається, що після скоєння злочину чоловік поводився дивно. З настанням ранку він вигуляв собаку і під час прогулянки розповів про все знайомому. Проте той не повірив чоловікові. Після цього підозрюваний зателефонував на роботу загиблої та повідомив про її смерть.

Після дзвінка до будинку чоловіка прийшли правоохоронці. Вартові виявили мертву жінку та затримали ймовірного вбивцю.

Наразі проводиться розслідування.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Сполучених Штатах Америки чоловік вчинив стрілянину у кількох містах. Внаслідок пригод загинуло п'ятеро людей, ще кілька громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості. Сам порушник був убитий правоохоронцями.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Австралії домашній собака раптово накинувся на маленького хлопчика. Трагедія сталася, коли сім'я 5-річної дитини наглядала за будинком у штаті Квінсленд. Пес породи американський бульдог напав на хлопчика. Тварина завдала своїй жертві серйозних травм. Потерпілого терміново доправили до лікарні, проте його життя не вдалося врятувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини