Головна Новини Світ США У США чоловік вчинив стрілянину в кількох містах: є загиблі та поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

У США чоловік вчинив стрілянину в кількох містах: є загиблі та поранені

В американському штаті Колорадо чоловік убив чотирьох громадян

28 грудня 2021, 16:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки чоловік вчинив стрілянину у двох містах. Про це пише видання Fox News.

У США чоловік вчинив стрілянину в кількох містах: є загиблі та поранені

Стрілянина. Фото з відкритих джерел

Пригода сталася вчора, 27 грудня, в американському штаті Колорадо. Повідомляється, що в різних частинах міста Денвер троє людей загинули внаслідок стрілянини. Ще двоє дістали поранення різного ступеня тяжкості.

Також жертвами стрілянини стали двоє громадян у місті Лейквуд. Крім того, раніше ввечері невідомий зловмисник поранив співробітника правоохоронних органів.

ЗМІ передає, що, за попередніми даними, всі епізоди стрілянини були пов'язані з однією людиною. Правопорушника було вбито в місті Лейквуд під час зіткнення з поліцейськими. Він був включений до загальної кількості загиблих.

Наразі триває розслідування за цим фактом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Індонезії чоловік вижив після удару блискавки. Інцидент стався на одному із підприємств країни. Громадянин, який там працював охоронцем, знаходився на вулиці під час дощу. Після удару чоловік упав на землю та вже не зміг піднятися самостійно. Потерпілого доправили до медичного закладу. У нього діагностували опік руки. Через чотири дні чоловік уже зміг залишити лікарню.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в американському штаті Каліфорнія правоохоронці смертельно поранили дівчинку-підлітка. Шалена куля потрапила до постраждалої, коли поліціянти відкрили вогонь по злочинцеві в одному з магазинів. Куля пробила стіну, за якою була дівчинка. Зловмисника було вбито копами. Докладніше про це чиайте в нашій статті. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини