Головна Новини Світ Італія В Італії лісові пожежі перекинулися на міст і руйнують їх (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії лісові пожежі перекинулися на міст і руйнують їх (ВІДЕО)

Вогонь охопив територію міста і змусив місцевих жителів евакуюватися

2 серпня 2021, 17:54
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








В Італії продовжують бушувати лісові пожежі. Про це повідомляє видання ANSA.

В Італії лісові пожежі перекинулися на міст і руйнують їх (ВІДЕО)

Лісові пожежі в Італії. Фото: ANSAit

Як стало відомо, загоряння утворилися в центрі материкової Італії, в регіоні Абруццо. За інформацією видання, осередки загоряння утворилися відразу в кількох місцях хвойного лісу. Пожежа призвела до багатогодинних затримок поїздів і автомобільного транспорту.

Через вогонь особливо постраждало місто Пескара. У деяких місцях пожежа підступився до житлових будинків і змусив місцевих жителів залишати їх житло. Також іскри, підхоплені вітром, принесли вогонь на пляжі. У місті вогнем була охоплена територія, яка вважається заповідником. Вона була повністю знищена.

Також, за даними видання, в муніципалітеті Ортона, що на Адріатичному узбережжі, вогонь охопив територію міста і змусив місцевих жителів евакуюватися з небезпечних територій. Свої будинки покинули кілька сотень людей.

У мережі з'явилися відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Туреччині дуже швидко поширюються лісові пожежі. Вогонь підбирається до курортних міст і завдає серйозної шкоди. Повідомляється, що стихія дісталася до міста під назвою Мармарис. Там через близькість загорянь до житлових районів були евакуйовані туристи і персонал готелів. Із сусідніх провінцій прибувають підкріплення для боротьби з вогнем. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що два українські літаки вирушили гасити лісові пожежі на території Туреччини. На борту АН-32П знаходяться досвідчені фахівці. Раніше вони брали участь у ліквідації сильних пожеж в Ізраїлі й Грузії. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини