Головна Новини Світ Італія В Італії під час виконання челенджу в TikTok померла дитина
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії під час виконання челенджу в TikTok померла дитина

Дівчинку з ременем на шиї виявила її молодша сестра

25 січня 2021, 13:44 comments1182
Поділіться публікацією:

В столиці італійського острова Сицилія Палермо десятирічна дівчинка померла після того, як спробувала повторити небезпечний челендж в популярній соцмережі TikTok. Про це інформує видання Thelocalit.

В Італії під час виконання челенджу в TikTok померла дитина

В Італії дівчинка задихнулася, виконуючи Blackout Challenge - фото: з відкритих джерел

Прокуратура відкрила розслідування за фактом смерті дитини. Повідомляється також, що Італія заявила про тимчасове заблокування доступу до TikTok для користувачів, вік яких не може бути визначений. Згідно з правилами даної соцмережі, вік користувача повинен бути не менше 13 років.

За інформацією джерела, дівчинка намагалася виконати Blackout Challenge. Його суть полягає в тому, щоб душити себе кілька секунд, до втрати свідомості. Юна італійка взяла ремінь і обмотавши його навколо шиї стала себе душити. Необережність привела до асфіксії. За словами медиків, дівчинка задихнулася. Її виявила у ванній кімнаті молодша сестра.

Батьки загиблої дитини повідомили, що дізналися про небезпечний челендж вже після смерті дочки від її молодшої сестри. Дівчинка сказала, що ця гра називається саме Blackout Challenge. Самі ж батьки кажуть, що навіть уявити собі не могли, що такому може бути місце в соцмережі TikTok.

Смерть дитини викликала бурхливу реакцію у мешканців Італії. Вони закликають до того, щоб батьки частіше звертали увагу на те, як і навіщо їх діти проводять час в різних соціальних мережах.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що в Росії школяр вистрибнув з вікна школи, намагаючись повторити дії героя з аніме, а також про те, внучка Єлизавети II стала гордістю королівської сім'ї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини