Головна Новини Світ Росія Школяр вистрибнув з вікна школи, намагаючись повторити дії героя з аніме
commentss НОВИНИ Всі новини

Школяр вистрибнув з вікна школи, намагаючись повторити дії героя з аніме

Діти відмовляли школяра стрибати з вікна

12 січня 2021, 13:45 comments1136
Поділіться публікацією:

У Санкт-Петербурзі в одному з навчальних закладів сталася надзвичайна подія. З вікна четвертого поверху школи №640 вистрибнув учень шостого класу. Все  відбулося на очах інших дітей. Про це інформує сайт Readovka.

Школяр вистрибнув з вікна школи, намагаючись повторити дії героя з аніме

В одній зі шкіл Санкт-Петербурга дитина вистрибнув з 4 поверху - фото: з відкритих джерел

Однокласники хлопчика розповіли, що перед тим, як зробити стрибок, він одягнув галстук червоного кольору. Потім школяр відкрив вікно і вистрибнув головою вниз. За попередньою інформацією, хлопчик збирався таким чином повторити дії персонажа з аніме "Зошит смерті". Один з героїв цього серіалу також носив червоний галстук.

Як з'ясувалося, однолітки дитини довгий час відмовляли його від цієї ідеї. Деякі навіть тримали його за ноги, щоб він не вистрибнув. Однак він все ж зміг здійснити задумане. Після того, що сталося на місце події прибула швидка, реанімація та поліція. На щастя, хлопчик дивом залишився живий, отримавши кілька серйозних травм. Медики повідомили, що стан дитини в нормі. Але, при цьому, вони відзначили, що спочатку школяр не міг згадати своє ім'я.

Дії співробітників школи будуть оцінені прокуратурою. На цей момент обставини події встановлюються. У прес-службі міської прокуратури йдеться про те, що всі заходи реагування будуть прийняті після завершення перевірки.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в одній з індійських лікарень в спеціальному відділенні по догляду за новонародженими спалахнула пожежа, в результаті якої загинули 10 дітей, а також повідомляв про те, що в Данії для дітей зняли мультфільм про людину з найдовшим пенісом у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини