Головна Новини Світ Італія В Італії українка побила поліцейських металевою сушкою для рушників: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії українка побила поліцейських металевою сушкою для рушників: подробиці

Поліцейські намагалися затримати українку, яка конфліктувала з місцевими

30 липня 2021, 14:21
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Італії українка побила співробітників правоохоронних органів. Про це повідомляє видання G alluraoggi.

В Італії українка побила поліцейських металевою сушкою для рушників: подробиці

Українка побила поліцейських в Італії. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в італійському місті Ольбія, що на острові Сардинія. Повідомляється, що у 31-річної українки стався конфлікт з місцевими в одному з барів міста.

Через конфлікт на місце подій прибули співробітники правоохоронних органів, яких вона почала ображати. Під час спроби затримання один з поліціянтів був побитий розлюченого жінкою металевим тримачем для рушників.

Правопорушницю вдалося затримати. Вона була доставлена до в'язниці "Банкалі", яка знаходиться в місті Сассарі. На цей момент її звинувачують  у пораненні співробітника поліції та опорі під час затримання.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в німецькому місті Магдебург громадянин України порізав двох осіб. Повідомляється, що інцидент стався біля входу в паб. Охоронці закладу попросили чоловіка одягнути маску, щоб не порушувати правила карантину. У цей момент зловмисник дістав ніж і накинувся на свою жертву. Після цього він спробував сховатися з місця злочину. Його спробував наздогнати колега потерпілого. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що громадянку України жорстоко побили у Польщі. Повідомляється, що постраждала приїхала в чужу країну на заробітки. Жінка працювала на касі в одному з супермаркетів і кожного дня до неї приходила місцева жителька, яка регулярно її ображала. В один з таких моментів між двома жінками виникла словесна перепалка, в ході якої полячка побила касира. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини