Головна Новини Світ Італія В Італії вирує негода: автомобілі провалюються під землю (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії вирує негода: автомобілі провалюються під землю (ВІДЕО)

На Сицилії люди опиняються у пастках через повені

12 листопада 2021, 12:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Італію накрили сильні дощі. Про це пише видання euronews.

В Італії вирує негода: автомобілі провалюються під землю (ВІДЕО)

Обвалення дороги в Італії. Фото: скріншот із відео

Як стало відомо, на найбільшому острові Італії Сицилія негода принесла руйнування. Так, у місті Шакка кілька автомобілів провалилися під землю через обвалення ділянки автодороги. За інформацією ЗМІ, пригода обійшлася без жертв, проте місцеві жителі побоюються, що наступного разу під землю може втекти житловий будинок.

Співробітники рятувальних служб працювали протягом ночі в італійському регіоні. У тому числі вони допомагали громадянам, які опинилися у пастці у своїх будинках через повені.

У мережі з'являються відео з місця подій. На кадрах можна помітити, як лютуюча стихія знищила частину дороги та пошкодила будівлі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що під час виверження потужного вулкана на Канарських островах вже другий лавовий потік досяг вод Атлантичного океану. Розпечена порода потрапляє у воду біля найпопулярнішого місця для серфінгу. Громадяни, які проживають біля пляжу, були змушені залишити свої будинки та евакуюватися. Повідомляється, що за весь час виверження Кумбре-В'єха вже було знищено понад дві з половиною тисячі будівель.

Також портал "Коментарі" писав про те, що на півдні Індії та на Шрі-Ланці сильні зливи вбивають громадян. Наразі вже понад два десятки людей стали жертвами негоди. Крім масштабних повеней, місцеві жителі страждають від зсувів. Багато хто змушений евакуюватися. Роботу деяких навчальних закладів було зупинено. Порушено рух транспорту. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини