Головна Новини Світ Італія За копійки: іноземці в Італії масово скуповують готелі, що розорилися
commentss НОВИНИ Всі новини

За копійки: іноземці в Італії масово скуповують готелі, що розорилися

Підприємства в основному скуповуються або великими інвестиційними фондами, або окремими європейськими мережами

2 грудня 2020, 18:50 comments1784
Поділіться публікацією:

В Італії популярні "сімейні готелі", які розорилися під час пандемії, масово скуповуються іноземцями за низькими цінами. Раніше Італія була єдиною країною в Європі, де з більш ніж мільйона готельних номерів, великі мережі становили лише 5%.

За копійки: іноземці в Італії масово скуповують готелі, що розорилися

"В Італії зараз дуже багато продається готелів через те, що цей ринок в глибокій кризі. Продають за дуже низькими цінами — приблизно € 100-150'000 за номер. Раніше ціна за номер доходила до € 500'000. Зараз купують за третину ціни, і вартість продовжує падати", — повідомила Financial Times фахівець International Investment Ірина Вужік.

Як повідомляє видання, підприємства в основному скуповуються або великими інвестиційними фондами, або окремими європейськими мережами.

Нагадаємо, нещодавно Франція повідомила, що потроїть кількість рейсів найбільшої авіакомпанії AirFrance. Сьогодні, 2 грудня, також стало відомо, що Австрія відкриє гірськолижні курорти з 24 грудня.

Раніше "Коментарі" робили огляд на карантинні обмеження в країнах Європи, які можуть завадити туристам повноцінно відпочити на зимових канікулах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини