Головна Новини Світ Італія Землетрус на Сицилії: люди вибігали в паніці з будинків
commentss НОВИНИ Всі новини

Землетрус на Сицилії: люди вибігали в паніці з будинків

Воно не повинно було заподіяти значної шкоди, крім падіння предметів з полиць і розбитих вікон

23 грудня 2020, 04:20
Поділіться публікацією:

Італійські ЗМІ повідомляють, що у вівторок увечері землетрус магнітудою 4,4 обрушився на узбережжя Сицилії. Жителі острова повибігали з будинків в паніці. Як пише Le Figaro, землетрус не завдав шкоди.

Землетрус на Сицилії: люди вибігали в паніці з будинків

За даними Національного інституту геофізики й вулканології (INGV), землетрус з магнітудою 4,4, стався в морі о 21:12 за Гринвічем, за декілька кілометрів від узбережжя Сицилії, на глибині 30 км. Вчені очікували землетрус магнітудою 4,6.

"В якості запобіжного заходу пожежники проводять розвідку території. Підтверджено відсутність запитів про допомогу, в місті проводяться перевірки на наявність легких пошкоджень на двох будівлях", — написали в Twitter пожежні Рагузи на сході Сицилії.

Президент регіону Сицилія Нелло Мусумечі повідомив, що постраждалих немає, за даними агентства AGI. Мер Сіракуз Франческо сказав, що "багато людей вийшли на вулиці зі страху", за даними того ж джерела.

Як пише портал Volcano Discovery, судячи з попередніх сейсмічних даних, землетрус, ймовірно, відчували багато людей в районі епіцентру. Він не повинен був заподіяти значної шкоди, крім падіння предметів з полиць, розбитих вікон і т. д.

Землетрус також відчули:

In Vittoria (населення 50 900 осіб), розташоване в 8 км від епіцентру, Санта-Кроче-Камерина (населення 7700 осіб), в 11 км, Acate (населення. 7900) в 13 км, Комизо (населення 26 300) в 14 км, Рагуза (населення 61 400 осіб) в 24 км, Гела (населення 73 900), в 27 км, Нішем (населення 26 900 осіб) у 27 км і Модіка (населення 41,100) на відстані 27 км.

Нагадаємо, іноземці в Італії масово скуповують розорилися готелі за низькими цінами. Раніше Італія була єдиною країною в Європі, де з більш ніж мільйона готельних номерів, великі мережі становили лише 5%. Крім того, через конфлікт з ЄС пляжі в Італії можуть і зовсім стати безкоштовними.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Італія пом'якшила "антиковідні" обмеження в 6 регіонах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини