Головна Новини Світ Особистості Саакашвілі отруєний невідомою речовиною. Грузинські лікарі - безсилі
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі отруєний невідомою речовиною. Грузинські лікарі - безсилі

Консиліум місцевих медиків визнав, що вони не мали справу з таким діагнозом

13 березня 2023, 19:29 comments1333
Поділіться публікацією:

Здоров’я Міхеіла Саакашвілі різко погіршується. У його крові знаходиться сильна невідома отрута, яка отруює його. Про це в Телеефірі заявив Дмитро Шашкін, ексміністр освіти та оборони Грузії, один із лідерів партії “Єдиний національний рух”.

Саакашвілі отруєний невідомою речовиною. Грузинські лікарі - безсилі

У крові Саакашвілі є невідома отрута, що повільно вбиває

Політик зараз перебуває не у простій лікарні, а у тюремній. Це не клініка, яка може допомогти Саакашвілі. Лікарі нічого не можуть зробити, його стан лише погіршується.

“Саакашвілі отруєно — це доведено в американських лабораторіях, американськими експертами. У їхній кваліфікації немає жодного сумніву. Тому Євроасамблея ухвалила постанову про необхідність переведення Міхеіла Саакашвілі за кордон. Експерти не можуть сказати, чим він отруєний. І останні місяці його стан тільки погіршується. Лікарі не можуть нічого зробити”, — сказав Шашкін.

Він також розповів, що народний захисник Грузії проводив консиліум лікарів, туди входили найкращі реаніматологи, анестезіологи, хірурги тощо.

“Вони сказали, що не мали справу з таким діагнозом. Вони не знають, як його лікувати. І лише висококваліфіковані клініки за кордоном здатні поставити точний діагноз та з’ясувати, чим він отруєний. А коли ми маємо приклади Литвиненка, Навального, Скрипалів, дуже легко зрозуміти, звідки ростуть ноги всього цього. Тому ми дуже вдячні президенту Зеленському за його дуже чітку та дуже важливу позицію”, — додав Шашкін.

Опозиціонер також зазначив, що грузинська влада знову спробує повернутися до розгляду та ухвалення закону про “іноагентів”.

"Коментарі" також писали про те, що спроба проросійської парламентської більшості в Грузії протягнути законопроєкт про "іноагентів" закінчилася провалом. Масові протести змусили парламентарів відступити. При цьому з боку російських пропагандистів звучали погрози аж до "шарахнути по Тбілісі" (відзначилася Маргарита Симоньян). Своєю чергою, експерт Georgian Strategic Analysis Center Гела Васадзе вважає, що далі погроз РФ не піде, бо занапастила свій бойовий потенціал в Україні.

Портал "Коментарі", повідомляв і думки експертів, як грузинам відстояти свою незалежність.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи наважиться Росія вдарити по Грузії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини