Головна Новини Світ НАТО НАТО реагує на ядерну риторику Росії: безрозсудна і небезпечна
commentss НОВИНИ Всі новини

НАТО реагує на ядерну риторику Росії: безрозсудна і небезпечна

Генсек НАТО Єнс Столтенберг відреагував на постійні погрози з боку Росії щодо можливого застосування ядерної зброї.

11 липня 2023, 12:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генсек НАТО відреагував на кроки Росії щодо переміщення ядерної зброї на територію Білорусі та загальні погрози, які лунають від російського керівництва. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Independent.

НАТО реагує на ядерну риторику Росії: безрозсудна і небезпечна

Генсек НАТО Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

У військовому альянсі заявили, що наразі не помітили значних змін у ядерних позиціях Росії, попри оголошення про розміщення ядерного озброєння на території Білорусі.

"Поки що ми не помітили жодних змін у позиції російського ядерного розгортання, які вимагали б від нас змін, але ми залишатимемося пильними", — заявив Єнс Столтенберг.

Відповідну заяву генсек НАТО зробив під час візиту до Литви де проходить дводенний саміт альянсу. Також Єнс Столтенберг відреагував на загальні повідомлення Росії щодо ядерної зброї.

"Ядерна риторика Росії безрозсудна і небезпечна. Союзники по НАТО уважно стежать за тим, що робить Росія", — сказав генеральний секретар НАТО.

Нагадаємо, що колишній президент Росії вкотре погрожує завдати ядерного удару. Цього разу Медведєв назвав дві причини, чому ядерна війна може відбутись. Окрім Медведєва подібні заяви почав робити і Олександр Лукашенко, який заявив, що вже визначені цілі по яким буде завдано удар у разі агресії проти Білорусі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчені показали, як виглядатиме ядерна війна, якщо Росія та США почнуть запускати ядерну зброю.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія намагається провести диверсію на ЗАЕС. Професор інженерії ядерних енергетичних систем пояснює наскільки небезпечним був би вибух на Запорізькій атомній станції сьогодні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини