Головна Новини Світ НАТО НАТО змінює свій підхід до допомоги Україні: ЗМІ дізналися причину
commentss НОВИНИ Всі новини

НАТО змінює свій підхід до допомоги Україні: ЗМІ дізналися причину

НАТО вже зараз змінює свій підхід до допомоги Україні у сфері озброєнь

10 лютого 2024, 07:25 comments1678
Поділіться публікацією:

Північноатлантичний альянс розглядає можливість взяти на себе координацію постачання зброї Україні. Як передає портал "Коментарі", про це пише Handelsblatt.

НАТО змінює свій підхід до допомоги Україні: ЗМІ дізналися причину

Україна – НАТО. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що фактично в НАТО вирішили зробити важливий крок для зміни курсу, оскільки раніше альянс не втручався безпосередньо в питання постачання, залишаючи їх на розсуд окремих країн-членів.

Керівництво блоку хоче інтегрувати формат "Рамштайн" до структур альянсу. Це рішення може бути прагненням убезпечити себе від можливих змін у політиці США.

У НАТО побоюються, що постачання зброї Україні з боку США може припинитися, якщо на виборах у листопаді переможе Дональд Трамп і категорично відмовиться від подальшої підтримки України у війні.

Розробкою плану з інтеграції займалися радник президента Сполучених Штатів з національної безпеки Джейк Салліван та генеральний секретар альянсу Єнс Столтенберг.

План інтеграції "Рамштайну" в НАТО розроблявся радником президента США з національної безпеки Джейком Салліваном і генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США продовжуються ігри навколо виділення зовнішньої допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню. Чергову спробу Сенату проголосувати найважливіший для нас законопроект буде зроблено сьогодні. Президент Джо Байден відверто заявляє, що його попередник Дональд Трамп є головним ініціатором блокування такої підтримки. Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск не приховує розчарування діями республіканців, називаючи їх ганьбою. Експерти проаналізували ситуацію спеціально для порталу "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді за вказівкою Трампа блокують допомогу Україні: хто та яку схему розігрує.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини