Головна Новини Світ НАТО Столтенберг нагадав головну ціль війни Путіна проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Столтенберг нагадав головну ціль війни Путіна проти України

Єнс Столтенберг вважає, що Україна зараз ближче до членства в НАТО, ніж будь-коли раніше

11 березня 2024, 15:04
Поділіться публікацією:

Метою російського диктатора Володимира Путіна було не дати Україні рухатися у бік НАТО та ЄС. Саме через те, що Київ демократичним шляхом сам вирішив кудись йому рухати і з ким, Путін і почав повномасштабну війну. Як передає портал "Коментарі", про це під час церемонії підняття прапора Швеції біля штаб-квартири Альянсу заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг.

Столтенберг нагадав головну ціль війни Путіна проти України

Єнс Столтенберг. Фото: з відкритих джерел

"Україна стане союзником НАТО. Питання не "якщо", а "коли" стане", — висловив упевненість Єнс Столтенберг.

За словами генсека НАТО, Україна зараз ближче до членства, ніж будь-коли раніше, і це також демонструє велику стратегічну помилку, яку зробив президент РФ Володимир Путін, коли вторгся в Україну.

"Бо, як ви пам'ятаєте, його метою було не дати Україні рухатися у бік НАТО та ЄС. Він зажадав, щоб Альянс зробила заяву, фактично підписала договір з Росією про те, що не має бути подальшого розширення НАТО за рахунок якоїсь країни Європи. А зараз він одержав прямо протилежне", – констатував генсек.

Столтенберг додав, що Путін хотів менше НАТО, він отримує більше НАТО, більше військової присутності НАТО у східній частині нашого Альянсу. Фінляндія та Швеція є повноправними членами, а Україна ближче до членства в НАТО, ніж будь-коли раніше.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Йєнс Столтенберг відкинув заклик Папи Римського до України "підняти білий прапор" та розпочати переговори з РФ.                                                   

Також видання "Коментарі" повідомляло — що починає усвідомлювати Європа: чи є перспектива збільшення допомоги Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 березня 2024, 15:13

Бреше і повторює наративи корумпованого Фюрера. Це суто юдейський конфлікт який розпалювала пропаганда Портнікова Соловйова. Зараз юдеєць подивився в очі і тепер власники цієї війни в нього підконтрольні. Вони як мантру повторюють, що мир настане коли Путін виведе війська. Насправді Фюрер скористається цим щоб піти далі і грабувати нищити. Обидві сторони не приймуть існування один одного. В той час як беняфіціарами будуть юдейці.


Новини