Головна Новини Світ НАТО Так війни не виграються: чому Столтенберг розкритикував країни НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Так війни не виграються: чому Столтенберг розкритикував країни НАТО

ЗСУ дуже потребують боєприпасів, зазначає генсек НАТО

15 березня 2024, 11:34
Поділіться публікацією:

Генсек НАТО Єнс Столтенберг закликав союзників збільшити обсяги постачання боєприпасів для українських Збройних сил, щоб допомогти Києву утримати лінію фронту. Як передає портал "Коментарі", про це генсек сказав під час прес-конференції у штаб-квартирі НАТО у Брюсселі, повідомляє DW.

Так війни не виграються: чому Столтенберг розкритикував країни НАТО

Єнс Столтенберг. Фото: з відкритих джерел

Єнс Столтенберг розкритикував країни НАТО за невелику кількість допомоги Україні, адже кожен день затримки "має реальні наслідки на полі бою". За словами генсека, всі члени Альянсу мають працювати швидко, тому що ЗСУ не вистачає боєприпасів.

"В українців не закінчується мужність, у них закінчуються боєприпаси. Разом ми здатні забезпечити Україну тим, що їй потрібно, тепер нам потрібно продемонструвати політичну волю для цього", – наголосив Столтенберг.

Він висловив думку, що брак боєприпасів став однією з причин того, чому російські окупанти змогли досягти певного прогресу на полі бою протягом останніх тижнів і місяців. Союзникам необхідно ухвалювати рішення, які потрібні для того, щоб зробити крок та надати більше боєприпасів Україні.

"Це моє послання до всіх столиць. У нас є здатність, економічні можливості, щоб бути здатними забезпечити Україну тим, що їй потрібно. Це питання політичне. Волі. Потрібно ухвалити рішення та визначити пріоритетом підтримку України", — підкреслив Єнс Столтенберг.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Столтенберг нагадав головну мету війни Путіна проти України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Столтенберг відреагував на заклик Папи Римського підняти Україні білий прапор.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини