Головна Новини Світ НАТО ЗМІ дізналися про реакцію Заходу на закиди Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися про реакцію Заходу на закиди Зеленського

За інформацією Politico, західні дипломати образилися на Зеленського за критику НАТО

11 липня 2023, 16:40 comments1769
Поділіться публікацією:

Західні дипломати образилися на жорстокі публічні закиди президента України Володимира Зеленського щодо їхньої позиції для України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Politico".

ЗМІ дізналися про реакцію Заходу на закиди Зеленського

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент України Володимир Зеленський у перший день саміту НАТО, на шляху до Вільнюса, де проходить захід, розкритикував відсутність серед країн Альянсу чіткої позиції щодо прийому України до своїх лав. За його словами, так залишається можливість торгуватися у переговорах із Росією членством України в НАТО. Що, певен президент, мотивує країну-агресора продовжувати свій терор.

Західна преса також зазначає, що в НАТО досі не дійшли консенсунного рішення щодо перспектив членства України в Альянсі, а також гарантій безпеки для нашої країни на період до цього.                                                                                                                                                                                      

Журналісти "Коментарів" вирішили поцікавитися в експертів, як оцінюють тиск, який чинить Зеленський на Захід? Чи може щось переламати позицію тих самих США та Німеччини, які, за даними ЗМІ, найбільше зараз виступають проти більш рішучих формулювань та обіцянок Україні?

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи варто чекати на гучні сенсації від саміту у Вільнюсі – що може зважитися в останній момент.

Раніше "Коментарі" писали – чи має світ розуміння, що Україна буде в НАТО – що дасть Києву вільнюський саміт. Експерти детально розібралися в ситуації, що склалася.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини