Головна Новини Світ Близький Схід Бойовики ХАМАС подякували Путіну за його позицію
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики ХАМАС подякували Путіну за його позицію

Терористи радіють пропозиціям, висунутим напередодні російським диктатором

14 жовтня 2023, 10:34 comments6501
Поділіться публікацією:

Палестинське угруповання ХАМАС висловило слова подяки російському диктатору Володимиру Путіну за його позицію щодо палестино-ізраїльського конфлікту. Напередодні господар Кремля заявив про неприпустимість проведення Ізраїлем наземної операції у Секторі Газа. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в заяві ХАМАС.

Бойовики ХАМАС подякували Путіну за його позицію

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Ми в Ісламському русі опору (ХАМАС) цінуємо позицію президента Росії Володимира Путіна щодо сіоністської агресії проти нашого народу, що триває, і його неприйняття блокади Гази, припинення поставок допомоги туди і нападів на мирне громадянське населення", — йдеться в тексті заяви.

У повідомленні також йдеться, що ХАМАС "вітає невпинні зусилля Росії", спрямовані на припинення ізраїльської "агресії" проти "палестинського народу" у Секторі Газа.

Читайте також на порталі "Коментарі" – є лише дві країни, які виграють від палестино-ізраїльської війни – Bloomberg.

Також видання "Коментарі" повідомляло — 7 жовтня бойовики ХАМАС атакували Ізраїль, вчинивши масу військових злочинів, включаючи масові вбивства мирних громадян, навіть немовлят. Армія Ізраїлю (ЦАХАЛ) передбачувано почала жорсткі дії у відповідь, включаючи масовані удари по Сектору Газа, підконтрольного ХАМАС. Крім того, Сектор Газа взято в блокаду (включаючи перекриття води та енергії), допоки терористи не повернуть ізраїльських заручників. Держсекретар США Ентоні Блінкен вже побував в Ізраїлі, невдовзі туди збирається голова Пентагону Ллойд Остін. Штати (для яких Ізраїль – ключовий союзник поза НАТО) направили військову допомогу, а також свої авіаносці – до Східного Середземномор'я. Два кораблі Королівського флоту направила туди й Великобританія, щоб відстежувати загрози регіональної стабільності. Які основні висновки з близькосхідного "погарячіння" можна зробити зараз? Як ситуація може розвиватись далі, чому це важливо і для України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/hamasps/16677
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини