Головна Новини Світ Близький Схід ХАМАС висунув ультиматум для Ізраїлю: чим погрожують бойовики
commentss НОВИНИ Всі новини

ХАМАС висунув ультиматум для Ізраїлю: чим погрожують бойовики

Терористичне угрупування ХАМАС, яке атакувало Ізраїль, погрожує стратити заручників.

10 жовтня 2023, 09:25 comments1301
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Палестинські бойовики з терористичного угрупування ХАМАС заявили, що будуть страчувати захоплених полонених, якщо Ізраїль продовжуватиме завдавати ударів по сектору Гази. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Times of Israel.

ХАМАС висунув ультиматум для Ізраїлю: чим погрожують бойовики

Один з лідерів ХАМАС Абу Обейда. Фото з відкритих джерел

Після масштабної атаки по території Ізраїля з боку ХАМАС, яка супроводжувалась розстрілом цивільних та захопленням їх у полон, ізраїльська армія вдалась до рішучих дій. Ізраїль зачистив населені пункти, куди увірвались бойовики та паралельно атакував ракетами будівлі у секторі Газа. Як наслідок з боку Ізраїлю загинуло близько 900 осіб, а ХАМАС заявляє про понад 800 померлих через атаки ЦАХАЛу.

Один з лідерів ХАМАС Абу Обейда виставив ультиматум для Ізраїлю та заявив, що бойовики будуть вбивати полонених, якщо сектор Гази й надалі атакуватимуть.

"Будь-який удар по безневинних мирних жителях без попередження буде з жалем супроводжуватися стратою одного із заручників, які перебувають у нашому полоні", — заявив Обейда та додав, що страти будуть транслюватись.

Згідно з інформацією видання Times of Israel, яке було отримано від високопоставленого джерела в ізраїльському уряді, Ізраїль вирішив продовжувати здійснювати атаки по сектору Гази, навіть перед можливою загрозою для ізраїльтян, які знаходяться в полоні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Ізраїлю зробив заяву щодо мирних переговорів з ХАМАС під час телефонної розмови з президентом США Джо Байденом. Біньямін Нетаньягу сказав, що Ізраїль наразі не збирається вести мирні переговори, а готується атакувати сектор Гази.

Також "Коментарі" писали про те, як ХАМАС обдурив Ізраїль в чотири етапи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини