Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїль ліквідував керівника спеціальних операцій ХАМАС
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль ліквідував керівника спеціальних операцій ХАМАС

Ізраїльські війська провели серію ударів по Сектору Гази та знищили одного з високопоставлених членів ХАМАС.

6 листопада 2023, 14:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ізраїль продовжує проводити свою військову операцію на території Сектора Гази. Згідно з повідомленнями ЦАХАЛу за минулу добу по палестинській території було завдано 450 ударів, один з яких ліквідував керівника спеціальних операцій ХАМАС Джамала Мусу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Times of Israel.

Ізраїль ліквідував керівника спеціальних операцій ХАМАС

Речник Армії оборони Ізраїлю Даніель Хагарі. Фото з відкритих джерел

ЦАХАЛ розповів, що удари за допомогою винищувачів були завдані по об'єктах ХАМАС. Серед уражених цілей були тунелі в Секторі Гази, спостережні пости, військові комплекси бойовиків та позиції, з яких здійснювались запуски ракет.

Наразі відомо, ізраїльська армія наступає на Сектор Гази з трьох сторін та вже відрізала одну частину палестинської території. Згідно з даними ЦАХАЛ за 11 днів військової операції в Секторі Гази втратив 34 солдати. А з моменту нападу бойовиків ХАМАС від 7 жовтня булу щонайменше вбито 348 солдатів ЦАХАЛу та ще вбито понад 1400 ізраїльських громадян.

ХАМАС своєю чергою стверджує, що після ізраїльських атак кількість жертв на території Сектору Гази наблизилось до 10 тис., половина з яких діти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ізраїльський політик назвав одним з варіантів перемоги у Секторі Гази — це використання ядерної бомби. На такі заяви відреагував прем'єр-міністр Біньямін Нетаньягу, який розкритикував політика та відсторонив його від участі в засіданнях уряду.

Також "Коментарі" писали про колумніста The Washington Post, який перелічив кілька ознак, що вказують на гірші умови для України у війні проти Росії у порівнянні з минулим роком.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини