Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїль обговорює можливість переселити палестинців в інші країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль обговорює можливість переселити палестинців в інші країни

В Ізраїлі висловили ідеї переселити палестинців з Сектора Гази в інші країни.

8 січня 2024, 16:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Уряд Ізраїлю веде переговори з Демократичною Республікою Конго, Саудівською Аравією та іншими країнами про "добровільне переселення" туди жителів Сектора Газа. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Times of Israel.

Ізраїль обговорює можливість переселити палестинців в інші країни

В Ізраїлі висловили ідеї переселити палестинців. Фото з відкритих джерел

На засіданні провладної фракції Лікуд прем'єр-міністр Біньямін Нетаньягу заявив, що працює над механізмом "добровільній міграції" жителів Гази в інші країни.

"Наша проблема полягає в пошуку країн, які готові прийняти жителів Гази, і ми над цим працюємо", — сказав Нетаньягу та додав "світ уже обговорює можливості добровільної імміграції".

Як зазначає видання The Times of Israel з посиланням на джерело з нацбезпеки Ізраїлю, "Конго хоче прийняти мігрантів", а також тривають переговори з іншими країнами, зокрема з Саудівською Аравією.

Підтримують ідеї виселення палестинців також ультраправі групи у міністерстві фінансів та в установах нацбезпеки Ізраїлю. Але інші представники ізраїльського уряду заперечують, що існують переговори з іншими країнами щодо виселення палестинців.

Попри заяви Нетаньягу ідея пересилити палестинців була категорично відкинута міжнародною спільнотою. Франція засудила "провокаційні заклики" ультраправих міністрів здійснити "добровільне виселення" палестинців та закликала Ізраїль утриматись від таких рішень. У США також критично відреагували на подібні заяви та вказали, що "ця риторика є підбурювальною та безвідповідальною".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про несподівану реакцію з ОАЕ на пропозицію Ізраїлю: "просіть грошей у Зеленського".

Також "Коментарі" писали, що Беньямін Нетаньягу відреагував на різкі слова лідера Туреччини Реджепа Ердогана, який порівняв ізраїльського лідера з Гітлером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 січня 2024, 16:32

Але! Оп! На юдейський арені депортація! Юдейська "оптимізація" територій для комфортного проживання обраних божих обрізаних! Переселення у концтабори з юдейським газовим винаходом, у ГУЛАГи, депортація кримських татар, чеченців. З узурпованої божими обрізаними України: хто на захід, кого на м'ясо, дітей на Росію. Ще арабів з Палестини виселити. Раніше у Біблії повне знищення арабів у землях Ханаанських. Як гарно виглядають захищені Маріуполь Авдіївка Бахмут Мар'їнка ... Ще ж визволяти збираються вцілили міста. Покірні і засліплені обрізаною пропагандою Портнікова-Соловйова українські божі вівці ще не зрозуміли, для кого вони своїми тілами захистять? Дивиться! Думайте! Потім не дивуйтесь.

Матвій

8 січня 2024, 16:12

У жидов никогда не было своей земли. Жид это скот- раб. Их или заковать в колодки рабов или уничтожить!

Матвій

8 січня 2024, 16:10

Самый оптимальный способ который устроит всех это переселить жидов к их жидовскому богу. Гитлер уже начал переселение, но всех переселить не успел. Пора бы закончить переселение и очистить землю от жидовского мусора!


Новини