Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїль знищив завод, який збирав іранські БПЛА у районі Дамаску
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль знищив завод, який збирав іранські БПЛА у районі Дамаску

Об'єкт, на якому за іранськими технологіями збиралися БПЛА, був повністю зруйнований

22 липня 2022, 17:35 comments1426
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Армія оборони Ізраїлю рано-вранці 22 липня завдала ракетного удару і зруйнувала іранське підприємство зі збору БПЛА в передмісті Дамаска. Про це повідомляє видання ТСН, посилаючись на дані моніторингової групи The Syrian Observatory for Human Rights (SOHR), що базується у Лондоні.

Ізраїль знищив завод, який збирав іранські БПЛА у районі Дамаску

Фото: Associated Press

Як пише видання, в результаті ізраїльського авіаудару було вбито не менше восьми людей: троє людей несирійської національності, два представники ліванської шиїтської ісламістської організації "Хезболла " та троє сирійських військових.

"За даними SOHR, іноземців та членів "Хезболли" було вбито внаслідок ракетного удару в районі Ас-Сайда-Зайнаб на заводі, на якому за іранськими технологіями збиралися безпілотні літальні апарати. Об'єкт повністю зруйнований. Сирійські військові, як пише SOHR, були вбиті". під час атаки на батарею ППО, розташовану по периметру авіабази Аль-Маза", — пише ТСН.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що угода щодо експорту зерна є: чому це перемога України – що прописано у документі. Експерти розкрили деталі угоди щодо експорту зерна. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що ЗСУ знищили ворожий "Град" та САУ на півдні України — подробиці. Окупанти здійснюють посилене патрулювання у Херсоні. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що довго не протрималися : відома мережа магазинів відновить роботу в Росії. Крапки Mango відкриватимуться на місці магазинів британського бренду Marks & Spencer, яким за франшизою в Росії володіє Fiba Retail. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що чомусь Лукашенко хоче, щоб війна швидше закінчилася – навіщо вмовляє Україну. Самопроголошений президент Білорусі все ще намагається уникнути прямої участі білоруської армії у війні проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини