Головна Новини Світ Близький Схід Ми йдемо: Ізраїль зробив останнє попередження для мешканців Гази
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми йдемо: Ізраїль зробив останнє попередження для мешканців Гази

Армія Ізраїлю готова розпочати наземну операцію в Газі після тижня жорстких бомбардувань

14 жовтня 2023, 13:57
Поділіться публікацією:

Ізраїльські військові найближчим часом розпочнуть наземну операцію у Газі. Наразі дають цивільному населенню останній шанс залишити північну частину сектору, щоб зберегти своє життя та здоров'я. Як передає портал "Коментарі", про це заявив на брифінгу головний речник армії контр-адмірал Даніель Хагарі, пише "Times of Israel".

Ми йдемо: Ізраїль зробив останнє попередження для мешканців Гази

Напад ХАМАСу на Ізраїль. Фото: з відкритих джерел

"Ми розгорнуті і повністю готові до наступних етапів війни. Ми готуємо сили, розглядаємо плани, готуємося на всіх напрямках, на півдні, на півночі і в центрі. Ми зосереджені на Газі, але ми широко розгорнуті [по всій країні], що дозволяє нам діяти одночасно в усіх напрямках", — сказав спікер.

За його словами, сотні тисяч цивільних палестинців уже евакуювалися з півночі Гази на південь, дослухавшись попереджень ЦАХАЛу. Однак там ще залишається дуже багато цивільних. Ті, хто відмовляється евакуюватися, наражає своє життя на небезпеку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — рівно через тиждень після нового витка ізраїльсько-палестинського протистояння ситуація в зоні конфлікту залишається напруженою. Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) готується розпочати масштабну наземну операцію у Секторі Газа. Бойовики ХАМАС дякують російському диктатору Володимиру Путіну, що той відкрито став на їхній бік. США намагаються запобігти розповзанню ескалації на весь Близький Схід. Україна робить свої висновки з чергового "погарячення", наголошуючи, що тут явно є російський слід. Спеціально для видання "Коментарі" експерти поділилися ключовими висновками та прогнозами щодо загострення на Близькому Сході.

Також видання "Коментарі" повідомляло – є лише дві країни, які виграють від палестино-ізраїльської війни, – Bloomberg.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 жовтня 2023, 13:08

Ізраїльські терористи почнуть терористичну операцію. Навіть зовнішня схожість з українською визвольною боротьбою. Бородаті патріоти проти гладко-голених фашистів Нетаньяху Путіна і їх банд терористів. Обидва ватажків цих терористичних недокраїн узурпували владу і змагаються за тривалість її узурпації. Обидва фашистські утворення існують за рахунок грабежу інших та надходжень від продажу нафти або допомоги США.


Новини