Головна Новини Світ Близький Схід Пакистан сколихнув потужний землетрус: є загиблі і поранені (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пакистан сколихнув потужний землетрус: є загиблі і поранені (ВІДЕО)

Стихія зруйнувала сотні глиняних будинків

7 жовтня 2021, 12:33
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Пакистан сколихнув потужний землетрус: є загиблі і поранені (ВІДЕО)

Землетрус в Пакистані. Фото: Reuters

Пакистан сколихнув потужний землетрус. Про це повідомляє видання УНІАН.

Як стало відомо, сьогодні вночі, 7 жовтня в Пакистані стався землетрус. Згідно з даними фахівців, епіцентр підземних поштовхів, силою 5,9 балів за шкалою Ріхтера, знаходився неподалік від району Харнай, що в Белуджистані на південному заході країни.

В результаті події більш як два десятки осіб загинуло та ще близько двохсот отримали поранення різного ступеня тяжкості. Потерпілі були госпіталізовані в районну штабну лікарню міста Харнай. Відзначається, що серед них є жінки і діти.

Стихія зруйнувала сотні глиняних будинків. На цей момент відомо, що серед загиблих шестеро дітей.

Для того, щоб забезпечити своєчасне медичне обслуговування постраждалих в цивільній лікарні Кветті оголошено надзвичайну ситуацію.

У Мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вулиці Лондона заливає водою. Повені утворилися в результаті потужних злив. Фахівці розповіли, що всього за одну годину в одному з районів міста випало 26 міліметрів опадів. Особливо сильно від повені постраждав район Найтсбрідж. Стихія зупинила роботу декількох ліній метрополітену.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Грузії прогримів вибух на металургійному заводі. Повідомляється, що за однією з версій на заводі вибухнула одна з установок. В результаті події загинув 59-річний чоловік, який працював в цеху по перероблюванню металобрухту. На місце подій поспішили медики і співробітники рятувальної служби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини