Головна Новини Світ Близький Схід У чому різниця між війнами в Ізраїлі та Україні: Зеленський зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

У чому різниця між війнами в Ізраїлі та Україні: Зеленський зробив заяву

Президент заявив, що по Ізраїлю вдарила терористична організація, а по Україні терористична держава

9 жовтня 2023, 12:45
Поділіться публікацією:

Між війною в Україні та черговим загостренням конфлікту між Ізраїлем та Палестиною є лише одна відмінність. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час виступу на пленарному засіданні ПА НАТО заявив президент Володимир Зеленський.

У чому різниця між війнами в Ізраїлі та Україні: Зеленський зробив заяву

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Однакове зло, і лиш одна відмінність — там терористична організація, яка ударила по Ізраїлю, тут терористична держава, яка ударила по Україні. Наміри декларовані різні, але сутність – одна… Ви це бачите... Бачите таку ж кров на вулицях. Такі ж розстріляні автівки цивільних. Такі ж тіла людей, що були закатовані", — заявив глава української держави.

За словами президента, ці погляди спрямовані на регіон Близького Сходу і "ніхто і ніколи не зможе забути те, що терористи зробили в Ізраїлі".

"Тисячі ракет проти мирних міст. Розстріли людей просто в машинах на дорогах… Чоловіків і жінок, дітей… Нікого не жаліли. Вулиці, що залиті кровʼю. Заручники… Терористи самі ж дали світу кадри знущань, пишаючись ними. Жінки, яких били. Літні люди, які були викрадені зі своїх будинків… Вкрадені діти. І ми ще не знаємо, скільки людей захоплено та по-дикунські вивезено терористами… Убитих навіть намагалися ще й принизити, знущаючись з їхніх тіл ....Все це ми бачили в Ізраїлі", – описав ситуацію в Ізраїлі президент.

Він також зазначив, що і самі ж ізраїльтяни – ізраїльські журналісти, які були в Україні, у Бучі, – кажуть тепер, що вони бачили таке саме зло там, куди прийшла Росія.

Читайте на порталі "Коментарі" — війна з ХАМАС затягується: в Армії оборони Ізраїлю зробили тривожну заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – хто стоїть за нападом ХАМАСу на Ізраїль – до якої загрози може спричинити конфлікт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини