Головна Новини Світ Близький Схід У Кабулі стався вибух: у результаті загинув журналіст
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабулі стався вибух: у результаті загинув журналіст

Свідок розповів про теракт біля контрольно-пропускного пункту

14 листопада 2021, 14:52
Поділіться публікацією:

У суботу, 13 листопада, у Дашт-е-Барчі, передмісті Кабулу вибухнув автобус. Відомо, що у Дашт-е-Барчі проживають шиїти. Про це повідомляє Аljazeera.

У Кабулі стався вибух: у результаті загинув журналіст

В Афганістані стався теракт, фото з відкритих джерел

Чиновники підтвердили інформацію про теракт та загиблого. Четверо осіб отримали поранення в результаті вибуху автобусу. Як повідомив Афганський центр журналістів, загинув був Хамід Сейгані, відомий афганський журналіст, що співпрацював із телевізійною мережею Ariana.

За словами свідка, репортер загинув у вогні. Як повідомив водій транспортного засобу, вибухнуло в задній частині автобусу. Чоловік бачив, як двоє пасажирів, охоплені полум'ям випали із задньої частини, а інші пасажири вибиралися через передні двері. Скільки у салоні було людей, невідомо. Водія госпіталізували з травмами до лікарні.

Відомо, що вибух стався біля контрольно-пропускного пункту. Після вибуху одразу відбулася стрілянина, говорить водій. За словами речника Талібану Забіхулли Муджахіда, вибух спричинив пожежу в мікроавтобусі. Наразі нікому не оголошено про підозру.

У п'ятницю стався вибух у мечеті в Нангархарі. Тоді загинуло щонайменше три людини та 15 отримали поранення. За даними губернатора Нангархара, наразі заарештовано двох підозрюваних у теракті в мечеті. Розслідування ще триває.

Як писав портал "Коментарі", у столиці Афганістану пролунало кілька вибухів. Біля військового госпіталю пролунало два вибухи. Загиблих близько 15, чимало людей отримали поранення.

Раніше ми писали, що таліби стратили спортсменку збірної Афганістану з волейболу. Жінці відтяли голову. Відома в Афганістані волейболістка Махджубін Хакімі, яка грала за молодіжну збірну, загинула у жовтні. Лише двом спортсменкам вдалося втекти з країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини