Головна Новини Світ Близький Схід У літаку турецьких авіаліній побилися пасажири
commentss НОВИНИ Всі новини

У літаку турецьких авіаліній побилися пасажири

В авіакомпанії заявили, що бійка пасажирів привела до п'ятигодинний затримки, оскільки зліт борту довелося відкласти

16 квітня 2021, 04:15
Поділіться публікацією:

У мережі з'явилося відео бійки на борту турецького авіалайнера. Інцидент стався в міжнародному аеропорту Стамбула. Як повідомляють очевидці, на борту літака авіакомпанії Tunisair, який мав здійснити рейс зі Стамбула в Туніс, сталася бійка між пасажирами, які знаходилися в салоні. Бійка сталася до початку зльоту лайнера, тому інцидент ніяк не вплинув на безпеку інших пасажирів і екіпажу судна.

У літаку турецьких авіаліній побилися пасажири

Однак з метою забезпечення безпеки авіаперельоту і перевірки психічного стану пасажирів, які брали участь в бійці, рейс довелося затримати для перевірки всіх обставин. Їх офіційних джерел відомо, що борт збирався вилетіти в Туніс-Карфаген. На даний момент невідомо, що спровокувало конфлікт між пасажирами. Бійка привела до затримки рейсу на п'ять годин.

Нагадаємо, в штаті Сонора, розташованому на півночі Мексики, сталася аварія легкомоторного літака. В результаті аварії загинуло шестеро осіб. Прокуратура штату повідомила, що літак прямував в американський місто Тусон (штат Арізона). На його борту перебувало семеро людей, серед яких був чиновник з економічного розвитку уряду штату Сонора. За даними видання El Heraldo de México, повітряне судно зіткнулося з лінією електропередачі. На місці катастрофи загинуло відразу чотири людини, в тому числі і пілот, ще два пасажири померли в лікарні.

Як повідомляли раніше в Ірані невідомий чоловік намагався викрасти літак авіакомпанії Iran Air, що виконував рейс за маршрутом Ахваз-Мешхед. Співробітники Корпусу вартових ісламської революції Ірану (КВІР) повідомили, що змогли запобігти викраденню і затримати чоловіка після екстреної посадки в місті Ісфахан. "За попередніми даними, зловмисник збирався посадити літак в аеропорту одного з арабських держав на півдні Перської затоки", — йдеться в повідомленні. В результаті події ніхто з пасажирів не постраждав. Всі вони вилетіли іншим рейсом в Мешхед ввечері.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини