Головна Новини Світ Близький Схід У Саудівській Аравії десятки верблюдів вигнали з конкурсу краси через ботокс
commentss НОВИНИ Всі новини

У Саудівській Аравії десятки верблюдів вигнали з конкурсу краси через ботокс

У Саудівській Аравії проводять конкурс краси верблюдів

9 грудня 2021, 15:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Понад чотири десятки тварин було відсторонено від участі у конкурсі краси верблюдів у Саудівській Аравії через ін'єкції ботоксу та інших косметичних засобів. Про це пише видання ВВС.

У Саудівській Аравії десятки верблюдів вигнали з конкурсу краси через ботокс

Верблюд. Фото з відкритих джерел

Конкурс є кульмінаційним моментом Фестивалю верблюдів імені короля Абдель Азіза, де на кону коштує 66 мільйонів доларів призових. Журі визначає переможців по губах,   формі голови великому носі, красі горба та іншим критеріям.

Перед конкурсом усіх учасників спочатку проводили до зали, де фахівці досліджували їх зовнішній вигляд та рухи. Потім їхні голови, шиї та тулуб просканували за допомогою рентгенівських та тривимірних ультразвукових апаратів, а зразки взяли для генетичного аналізу та інших тестів.

Як пише ЗМІ, виявилося, що десятки заводчиків робили ін'єкції в губи, носи та інші частини голови верблюдів. Колагенові філери використовувалися для збільшення губ та носів, а гормони для прискорення росту м'язів. Крім того, на тваринах також використовували гумові стрічки, щоб зробити частини тіла більшими, ніж зазвичай, шляхом обмеження кровотоку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що влада Нової Зеландії хоче назавжди заборонити купувати цигарки всім громадянам, які народилися після 2008 року. Очікується, що новий закон може бути прийнятий вже наступного року. Крім того, в рамках боротьби з курінням влада планує зменшити кількість місць, де можна придбати тютюнові вироби.

Також сайт "Коментарі" писав, що гігантська стіна з піску засипала Єгипет. Її висота становить близько п'яти метрів. У Каїрі та містах поблизу навчальні заклади призупинили свою роботу.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини