Головна Новини Світ Близький Схід У Саудівській Аравії отруйна змія заповзла в ванну кімнату і вбила дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Саудівській Аравії отруйна змія заповзла в ванну кімнату і вбила дитину

Батько дівчинки розповів, що не очікував побачити таких тваринний у ванній кімнаті

4 жовтня 2021, 12:50 comments1516
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Саудівській Аравії дитина загинула після нападі змії. Про це повідомляє видання Metro.

У Саудівській Аравії отруйна змія заповзла в ванну кімнату і вбила дитину

Отруйна змія. Фото: УНІАН

Як стало відомо, інцидент стався в місті Абха. Отруйна змія причаїлася у ванній кімнаті.

6-річна дівчинка не помітила рептилію, і та напала на неї. Постраждалу терміново доставили до медичного закладу. У стінах лікарні стан дитини погіршився і її перевели у відділення інтенсивної терапії. Однак врятувати постраждалу не вдалося.

Батько дівчинки розповів, що не очікував побачити змію у ванній кімнаті. Також він додав, що вірить в Аллаха, тому так було визначено згори.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в Індії авіалайнер застряг під пішохідним мостом . Повідомляється, що літальний апарат індійської авіакомпанії був списаний і проданий. Водій нового власника перевозив борт по автодорозі Делі-Гуруграм і не зміг правильно розрахувати його габарити. В результаті літак застряг під конструкцією пішохідного моста. Відзначається, що кількома роками раніше в Індії вже відбувався подібний інцидент.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в російському міському окрузі Латкаріно зазнав аварії невеликий вертоліт. На його борту перебувало три людини. Гвинтокрила машина звалилася в лісосмузі, розташованій уздовж автодороги. На місце аварії поспішили співробітники рятувальної служби, правоохоронці та медики. Від отриманих травм всі, хто знаходився на борту, загинули. На даний момент встановлюються обставини події та з'ясовується причина падіння. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини