Головна Новини Світ Близький Схід У шасі літака в Афганістані знайшли останки чоловіка - ЗМІ (ВІДЕО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

У шасі літака в Афганістані знайшли останки чоловіка - ЗМІ (ВІДЕО 18+)

Загиблий відчайдушно намагався втекти з країни

17 серпня 2021, 16:40
Поділіться публікацією:

Рештки жителя Афганістану, який будь що хотів полишити Кабул, владу в якому захопили таліби, знайшли в шасі американського військово-повітряного лайнера. Афганський громадянин думав, що прив’язавши себе до шасі  С-17, зможе залишити охоплене війною місто. Про це інформує  УНІАН.

У шасі літака в Афганістані знайшли останки чоловіка - ЗМІ (ВІДЕО 18+)

Жителі країни тікають зі столиці (фото з відкритих джерел)


 Зараз представники ЗМІ пишуть, що військовий лайнер на ремонті.

 В інтернеті  виклали відеоролик, який, очевидно, зняв з один з евакуйованих громадян США. Там  видно, як за бортом лайнера вітер  рве  тіло одного з нещасних, якому не знайшлося місця на борту.

Що відомо про ситуацію в країні?

Також в Міноборони України сказали, чи є в Афганістані українські військові. Як повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр, військових Збройних Сил України в Афганістані немає.


Але деякі ЗМІ пишуть, що в Афганістані залишилося 12 військових з України. Всі вони перебувають на території колишньої військової бази Сполучених Штатів Америки. Про це виданню розповіла родичка Івана, який був в Афганістані найманцем. Родичам українців вдалося зв'язатися лише з посольством в Таджикистані, а от гаряча лінія Міністерства закордонних справ не відповідає. Дипломати з посольства в Таджикистані збирають документи 12 українців та говорять, що з талібами ведуться переговори про утворення коридору для евакуації людей.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що Вашингтон продовжить виводити війська з АфганістануПрезидент США Джо Байден слідом за канцлером Німеччини Ангелою Меркель визнав помилковість рішень адміністрації США в Афганістані. Водночас лідер американців не став ставити під сумнів рішення про те, щоб вивести війська з території країни. Байден впевнений, що солдати США не повинні гинути в тій війні, де самі афганці не готові боротися за свою країну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини