Головна Новини Світ Близький Схід У Сирії вибухнув автобус з військовими: є загиблі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сирії вибухнув автобус з військовими: є загиблі (ФОТО)

У транспортному засобі сталося коротке замикання електропроводки

4 серпня 2021, 11:26
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сирії вибухнув автобус, який перевозив військових. Про це повідомляє видання SANA.

У Сирії вибухнув автобус з військовими: є загиблі (ФОТО)

Вибух автобуса в Сирії. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 4 серпня, в столиці Сирії Дамаску. Вибухнув автобус, який перевозив військовослужбовців. В результаті події загинула одна людина і ще троє отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Повідомляється, що в транспортному засобі сталося коротке замикання електропроводки. Це викликало загоряння паливного бака, а потім — вибух.

Загиблим виявився водій автобуса. Троє потерпілих були госпіталізовані до найближчого медичного закладу медиками, які прибули на місце події. 

У мережі з'явилися фото з місця нещасного випадку. 

У Сирії вибухнув автобус з військовими: є загиблі (ФОТО) - фото 2

Фото: SANA

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Туреччині розбився автобус, який перевозив туристів із Росії. Повідомляється, що водій транспортного засобу не впорався з керуванням і врізався в огорожу. Після цього автобус перекинувся і вилетів на зустрічну смугу. У салоні перебувало 22 туристів, включно з дев'ятьма дітьми. В результаті події загинуло четверо осіб, багато хто отримав травми різного ступеня тяжкості. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Пакистані вибухнув автобус із китайськими фахівцями. Вони прямували на будівництво дамби в місті Дасу. Після вибуху автобус впав у яр. В результаті інциденту загинуло як мінімум 10 осіб, кілька десятків отримали поранення. Ще двоє були оголошені зниклими безвісти. Подробиці — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини