Головна Новини Світ Близький Схід У столиці Афганістану пролунав вибух біля мечеті: є загиблі і поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

У столиці Афганістану пролунав вибух біля мечеті: є загиблі і поранені

За інформацією ЗМІ, цілями теракту були керівники талібів

3 жовтня 2021, 22:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У столиці Афганістану прогримів вибух. Про це повідомляє видання УНІАН.

У столиці Афганістану пролунав вибух біля мечеті: є загиблі і поранені

Таліби - фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався неподалік від мечеті Ідгах в Кабулі. Повідомляється, що під час церемонії   прощання з матір'ю Забіхула Муджахіда, представника руху "Талібан", яке захопило владу в країні, пролунав вибух. За інформацією ЗМІ, цілями теракту були керівники талібів.

Як повідомив представник "Талібану" Білал Карімі, таліби не постраждали. В результаті події загиблими і пораненими виявилися цивільні, що перебували біля воріт мечеті.

Згідно з даними видання Al Jazeera, всього від вибуху загинули щонайменше двоє людей і ще кілька отримали поранення різного ступеня тяжкості.

На цей момент встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Італійському місті Сан-Донато-Міланезе літак впав на будівлю. На борту літака, що розбився приватний літак знаходилося шестеро осіб. Літальний апарат впав прямо на будівлю. В результаті події ніхто не вижив. На місце подій поспішили правоохоронці, рятувальники та медики.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Бангладеш при загадкових обставинах загинули два українських моряки. Чоловіки перебували на борту суховантажного судна під прапором Маршаллових островів. Судно перебувало в порту Чіттагонг з 19 вересня. Медики припустили, що смерть одного з моряків могла наступити в результаті серцевого нападу. Відзначається, що загиблі не мали ніяких симптомів коронавірусної інфекції. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини