Головна Новини Світ Близький Схід У столиці Лівану на акції протесту сталася стрілянина: у хід йшли гранатомети (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У столиці Лівану на акції протесту сталася стрілянина: у хід йшли гранатомети (ВІДЕО)

Мітингувальники вимагали відставки судді

14 жовтня 2021, 21:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Лівані відбулася стрілянина на акції протесту. Про це повідомляє видання Кореспондент.

У столиці Лівану на акції протесту сталася стрілянина: у хід йшли гранатомети (ВІДЕО)

Стрілянина в Лівані. Фото: Cᴀʟɪʙʀᴇ Oʙsᴄᴜʀᴀ / Twitter

Інцидент стався в столиці Лівану. Як стало відомо, група невідомих відкрила вогонь з вогнепальної зброї на акції протесту.

В результаті події загинули щонайменше шість осіб і ще кілька десятків отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалих доставляють в медичні установи.

Повідомляється, що учасники стрільби використовували автомати, гранатомети і снайперські гвинтівки. За словами представника Міністерства закордонних справ України, серед поранених і загиблих українців немає.

Посольство України відкрило цілодобову гарячу лінію для надання допомоги нашим громадянам.

На акції протесту мітингувальники вимагали відставки судді, який веде розслідування вибуху в порту, який стався минулого року.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Норвегії озброєний цибулею чоловік стріляв у людей. Зловмисник убив п'ятьох громадян і ще двох поранив. Прибулі на місце подій правоохоронці змогли затримати злочинця. Передбачається, що у нього був спільник. У будинку затриманого проведуть обшуки. Поліціянтам по всій країні наказали носити з собою вогнепальну зброю.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що в Індії отруйна змія напала на сплячу жінку. Родичі загиблої відразу запідозрили недобре, оскільки за все за півмісяця до цього її вкусила гадюка чоловіка. Правоохоронці з'ясували, що чоловік підкинув змію в ліжко своєї дружини. Суд засудив його до покарання у вигляді двох довічних термінів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини