Головна Новини Світ Близький Схід В Афганістані обстріляли автомобіль журналіста: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Афганістані обстріляли автомобіль журналіста: є загиблі

Автомобіль журналіста Саїда Марофа потрапив під обстріл

4 жовтня 2021, 17:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Афганістані обстріляли автомобіль. Про це повідомляє видання Xinhua.

В Афганістані обстріляли автомобіль журналіста: є загиблі

Обстріл автомобіля в Афганістані. Фото: Кореспондент

Як стало відомо, інцидент стався в афганській провінції Нангархар, що на сході країни. Автомобіль журналіста Саїда Марофа потрапив під обстріл. У салоні транспортного засобу знаходилися п'ятеро людей — журналіст і четверо його родичів.

Коли автомобіль рухався дорогою в окрузі міста Джелалабад, бойовики з рикші відкрили по ньому вогонь зі стрілецької зброї. В результаті події загинули три людини, серед яких сам журналіст. Ще двоє отримали поранення різного ступеня тяжкості. Потерпілих доставили до медичних установ.

Зараз жодна організація не взяла на себе відповідальність за скоєне.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляли про те, що в столиці Афганістану пролунав вибух біля мечеті. Згідно з даними ЗМІ, метою теракту були керівники талібів. В результаті події були поранені цивільні. Щонайменше двоє людей померли від отриманих травм. Представник руху "Талібан" заявив, що серед талібів постраждалих немає. Встановлюються усі обставини того, що сталося. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Малі миротворці ООН підірвалися на саморобному вибуховому пристрої. Інцидент стався неподалік від міста Тасалов, яке знаходиться на сході країни. В результаті події загинув один миротворець і ще четверо отримали поранення. Потерпілі були госпіталізовані. Зараз невідомо, громадянином якої країни був загиблий. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини