Головна Новини Світ Близький Схід В Афганістані пролунав вибух в релігійній школі: багато загиблих і поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

В Афганістані пролунав вибух в релігійній школі: багато загиблих і поранених

Трагедія сталася під час зборів студентів

7 жовтня 2021, 15:38
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Афганістані прогримів вибух. Про це повідомляє видання Urdu Point.

В Афганістані пролунав вибух в релігійній школі: багато загиблих і поранених

У релігійній школі стався вибух. Фото: Vedomosti-ua.com

Як стало відомо, інцидент стався в медресе Мазхар аль-Улюм, що в афганській провінції Хост. Згідно з даними правоохоронних органів, під час зборів студентів в релігійній школі стався вибух гранати.

В результаті події загинули щонайменше сім осіб і ще багато отримали поранення різного ступеня тяжкості. На місце подій поспішили медики і правоохоронці.

Потерпілі були госпіталізовані. На цей момент встановлюються всі обставини трагедії.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на сході Афганістану автомобіль журналіста потрапив під обстріл. В салоні транспортного засобу знаходилися п'ятеро осіб (журналіст і члени його сім'ї). Збройні зловмисники стріляли з рикші, коли автомобіль рухався по дорозі в окрузі Джелалабад. Бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї. В результаті події загинуло двоє людей і ще троє отримали поранення. Постраждалих доставили в медичні установи. На цей час жодна організація не взяла на себе відповідальність за скоєне.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Польщі сталася смертельна ДТП за участю громадян України. Легковий автомобіль злетів з дороги і врізався в дерево. Удар був настільки потужним, що прибули на місце подій рятувальникам довелося вирізати тіла загиблих з понівеченого транспортного засобу. В результаті події загинула двоє чоловіків 1999 і 2000 років народження. Співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини інциденту. Детально про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини