Головна Новини Світ Близький Схід В Іраку розбився вертоліт: ніхто не вижив
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іраку розбився вертоліт: ніхто не вижив

Літальний апарат розбився в ході виконання військової операції

29 липня 2021, 13:29
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Іраку сталася авіакатастрофа. Про це повідомляє видання SHAFAQ News.

В Іраку розбився вертоліт: ніхто не вижив

Падіння вертольота в Іраку. фото shafaq.com

Як стало відомо, неподалік від населеного пункту Амерлі, що в іракській провінції Салах-ед-Дін, впав вертоліт з військовими на борту. Повідомляється, що після падіння гвинтокрила машина загорілася.

На місці катастрофи були виявлені бездиханні тіла п'ятьох людей. Серед загиблих виявилися майор і полковник іракської армії. На цей момент причина катастрофи невідома. Встановлюються всі обставини події.

Як передає телеканал Al Sumaria, на борту вертольота МІ-17 ВПС Іраку перебувало двоє офіцерів і ще кілька військовослужбовців. Літальний апарат розбився в ході виконання військової операції.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Сполучених Штатах Америки, в Каліфорнії, розбився приватний літак. Як стало відомо, він впав у лісосмузі неподалік від аеропорту. Після падіння навколо літального апарату розгорілася пожежа. Повідомляється, що літак впав під час того, як заходив на посадку. Згідно із заявою представників правоохоронних органів, люди, які знаходилися на землі, не постраждали. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Швеції зазнав аварії невеликий гвинтовий літак. Він впав у місцевості, яка знаходиться приблизно у 200 метрах від злітно-посадкової смуги. На борту літального апарату знаходилося вісім парашутистів та один пілот. На місце події прибули співробітники рятувальних служб, медики та правоохоронці. У мережі з'явилися фото з місця аварії. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://shafaq.com/ar
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини