Головна Новини Світ Близький Схід В Ірані мікроавтобус злетів з дороги: багато загиблих і поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірані мікроавтобус злетів з дороги: багато загиблих і поранених

На місце події направили вертоліт рятувальної служби

2 вересня 2021, 19:33
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Ірані сталася смертельна ДТП. Про це повідомляє видання Times Of Israel.

В Ірані мікроавтобус злетів з дороги: багато загиблих і поранених

Смертельна ДТП в Ірані. Фото: АА.com.

Трагедія сталася сьогодні, 2 вересня в курдської провінції Кордестан що на заході країни. Як стало відомо мікроавтобус з пасажирами всередині злетів з дороги. В результаті події загинули 16 людей і ще 12 отримали поранення різного ступеня тяжкості. На місце інциденту було направлено вертоліт рятувальної служби і шість карет швидкої допомоги.

Потерпілі були доставлені до медичного закладу в місті Санандадж. На цей момент причина аварії невідома. Проводиться розслідування.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Перу автобус з пасажирами впав у 200-метрову ущелину. Транспортний засіб скотилося по крутому схилу обриву і зупинився у русла річки. В результаті події загинули щонайменше 17 осіб і ще багато хто отримав поранення. Потерпілі були госпіталізовані медиками, які прибули на місце трагедії. За попередніми даними водій автобуса заснув за кермом. Встановлюються всі обставини події. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на одній з автодоріг американського штату Міссісіпі стався обвал. Водії автомобілів не помітивши обрив продовжували рух і падали в нього. В результаті події загинуло двоє людей і ще багато хто травмувався. Потерпілі були доставлені в медичні установи Співробітники правоохоронних органів припустили, що обвалення дороги могло статися через проливні дощі викликаних сильним ураганом. Детальніше про це читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини